De beste (dieren) honden fotografen in Nederland

Githa van Eeuwen

Fotograaf en beeldbewerker/illustrator Githa van Eeuwen maakt studioportretten en fotoillustraties voor commerciële opdrachtgevers en particulieren, variërend van pure portretfotografie tot uitgebreide beeldmanipulaties. Portfolio en meer informatie over werkwijze en tarieven vindt u op www.githavaneeuwen.nl.

Kynofocus

Kynofocus is een studiofotograaf met als specialisatie hondenfotografie en overige huisdieren. Een fotoshoot van absolute topkwaliteit van uw huisdier, prachtige foto's voor een kalender of een reclame campagne voor uw product. U bent hiervoor bij Kyno Focus aan het juiste adres! 
U kunt ook voor cadeaubonnen & fotografie workshops bij Kynofoto terecht

Bonfoto

Gespecialiseerd in het portreteren van mens en dier op locatie en in de studio. Bij Bonfoto kunt u terecht met vrijwel al uw fotografische wensen. Van compleet verzorgde bruidsreportages met profesioneel opgemaakt en afgedrukt trouwalbum tot zwangerschapsfotografie en portretten van mens en dier in de professioneel ingerichte studio. Ook voor workshops fotografie van beginner tot gevorderd bent u bij haar aan het juiste adres. Hondenfoto's nodig voor een publicatie? Bonfoto heeft duizenden hondenfoto's in het archief.

Eye Dea

Wilt u graag een schitterende portretserie van uw huisdier? Waar uw trouwe vriendje mooi, puur en ontspannen de lens inkijkt??  Eye Dea is gespecialiseerd in dierenfotografie. De fotografe Anita Giskes – Kuiper kan onder alle omstandigheden uw huisdier op zijn gemak stellen, door jarenlange ervaring en het volgen van workshops en seminars over gedragstherapie bij dieren.  
Eye Dea beschikt over een studio aan huis als wel een mobiele studio (alleen bij meerdere dieren - bijvoorbeeld bij fokkers). Natuurlijk zijn buitenopnames ook mogelijk. Ook is het mogelijk om commerciële foto's te maken voor uw kennel.

Pets Pixels

Wil je een mooie serie foto’s van je hond in de studio of ga je liever voor een fotoshoot in de buitenlucht op een locatie van jouw keuze…? Heb je of verwacht je een nestje puppies en wil je die op een mooie wijze laten vastleggen of heb je een kennel en wil je mooie foto’s van jouw kanjers om op je website te plaatsen? Organiseer je een leuk evenement in de honden branche en wil je hondenbezitters de mogelijkheid geven om hun hond op de foto te laten zetten? Dit is allemaal mogelijk bij Pets & Pixels.  

Pet Studio

Pet Studio is hét adres voor prachtige kwaliteitsportretten van uw huisdier. Een betaalbare, professionele fotoreportage waarbij uw huisdier met veel liefde en geduld, práchtig op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. De studio is in Smilde. Honden worden in de studio verwacht, maar in overleg kan het eventueel ook bij u thuis. 
Pet Studio staat ook op katten- en hondenshows met de fotostudio. U kunt ook voor een origineel cadeau bij Pet Studio terecht, bestel nu een cadeaubon om iemand te verrassen! Pet Studio ziet er naar uit om uw hond of kat als model mee te maken! 

Honden Fotograaf Kurt Pas

Je beste vriend verdient niet alleen een ereplaatsje in je hart, maar ook in je woonkamer! Wat is er mooier dan jouw hond vereeuwigd op een mooie fotoposter of canvas?  Foto's maken van je eigen trouwe viervoeter is geen sinecure en een tijdrovend zaakje. Bovendien zijn veel digitale camera’s te traag en is de optische kwaliteit onvoldoende om een beeld op groot formaat af te drukken. Als hondenfotograaf kan Kurt Pas je helpen om je band met je trouwste vriend in een mooie foto te vereeuwigen!

Jofabi

Jolanda Boekhout, de fotograaf achter Jofabi Foto is sinds 2006 ben actief als dierenfotograaf. Een beroep waarvan veel mensen zullen zeggen ‘bestaat dat?’. Haar liefde voor dieren, haar oog voor detail en mooie composities resulteren in prachtige beelden van haar modellen. Een fotosessie met uw huisdier is een emotionele belevenis. Tijdens de fotosessie wordt geprobeerd om de intimiteit en de liefde tussen u en uw dier vast te leggen. Er ontstaat een prachtige herinnering aan de dierbare relatie met uw dier. Een uniek beeld waarmee de innige band versterkt wordt.

TAILS

TAILS is een samenwerking tussen Maité Thijssen en Greetje Van Buggenhout, twee professionele fotografen, die werken vanuit een fotostudio in Antwerpen-Zuid. TAILS werkt zeer persoonlijk. Een baasje kan kiezen voor een reeds bestaand decor (per thema, denk aan kerst, valentijn, zomer…) om zijn favoriete dier te portretteren, of kan een exclusief decor laten ontwerpen dat volledig aangepast is aan de eigen stijl en smaak (in overleg). Alle decors worden door TAILS bedacht en ontworpen in samenwerking met gespecialiseerde vormgevers. Geen enkel idee is te gek voor TAILS!
Beide fotografen zijn gek op dieren, en wensen met hun beelden een bepaalde sfeer over te brengen. Deze sfeer wordt gecreëerd door het decor, het camerastandpunt, de belichting… Maar altijd met respect voor het dier. TAILS is een uniek concept dat garant staat voor kwaliteit. Dit is meer dan zomaar een foto van uw dier, dit is de kers op uw taart!


Gerelateerde artikelen:


Shoppen voor de hond - De beste webwinkels
De Beste Hondenfilms
De beste Iphone apps voor honden (baasjes)
De 'schiet je hond' riem