De duurste hondenhokken

We vinden het allemaal wel leuk om onze lieve viervoeters te verwennen, soms een leuk piepspeeltje, gevuld bot of een lekkere mand. Terwijl de meeste honden al dol blij zijn met een gevonden tennisbal vinden sommige mensen dat hun hond alle luxe verdient die zij zelf ook hebben. Dit zijn enkele van de duurste hondenhokken in de wereld.

'S werelds duurste hondenhok is van een Duitse doggen eigenaar met een prijskaartje van bijna een half miljoen euro. Compleet met spa, plasma tv, temperatuur geregelde bedden, automaten met gefilterd water en luxe hondenvoer. De webcams zorgen ervoor dat de honden 24 uur per dag te zien zijn en een climate control installatie zorgt ervoor dat de kamers op juiste temperatuur blijven.

Het honden verblijf van Paris Hilton heeft 250,000 gekost. Het huis telt 2 verdiepingen, beneden een huiskamer en boven een slaapkamer. Verder is het huis uitgerust met verwarming, air conditioning en een zwarte kroonluchter.

Dit luxe villa kost maar liefst $30,000 en is van de honden van actrice Rachel Hunter. Het huis is een miniatuur versie van haar eigen huis.

De ontwerpen achter deze villa is Alan Mowrer, wie bekend staat voor het maken van de meest modieuze honden huizen in de wereld. Deze kost zo'n $25,000 compleet met lopend water, belichting, airconditioning en verwarming.

Dit traditionele honden huisje; is te koop vanaf $7,500. Het honden geinspireerde interieur zit vol met bot gevormde kussen, kleden en accessoires en een behangen met een schattig hondenpoot print.


Gerelateerde artikelen:

Grappige en bizarre honden producten!
De Beste Hondenfilms
De beste Iphone apps voor honden (baasjes)
Hond = Allemansvriend